Vršičanka Samanta Gilice predstavila Kostolčanima svoju prvu knjigu „Kilometri sreće“

 

 

Promocija knjige “ Kilometri sreće “ , Samante Gilice, održana je 18. juna, u kostolačkom Domu omladine u organizaciji Kulturno sportskog centra „Kostolac“ , a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac.

 

“ Znaj da možeš sve što poželiš i da nemoguće ne postoji “ ,  prva je rečenica u Samantinoj knjizi. Na osnovu vlastitog iskustva i snova u koje je samo ona verovala i na kraju ih ostvarila Samanta poručuje da su pred svima kilometri sreće.

 

Utisci Kostolčana sa promocije su fascinantni. Oduševljeni su njenom pozitivnom energijom i sposobnošću da motiviše ljude da se pokrenu u životu i rade ono u čemu su najuspešniji, a što je najvažnije vrate osmeh na sva lica u svom okruženju.

 

Samanta Gilice, rođena je ‘88.godine u Vršcu. Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja završila je u Novom Sadu kao jedan od najboljih studenata.

Članica Vršačkog atletskog kluba, u trčanju maratona i ultramaratona takmiči se od 2012. godine i ostvarila zapažene rezultate, a svoje petogodišnje iskustvo sa različitih staza pretočila je u knjigu.

 

 

Samo u 2016. godini osvojila je 1. mesto na maratonu u Nišu, i 2 mesta na maratonima u Temišvaru i Skoplju, na ultramaratonu na Fruškoj Gori i međunarodnom ultramaratonu Sombor-Baja. Osim što uživa u trčanju, takođe uživa i u dugim šetnjama i putovanjima.

 

Samanta je na kraju promocije poručila da je knjiga „Kilometri sreće“ namenjena svim ljudima koji vežbaju i brinu o svom mentalnom i fizičkom zdravlju. “ Knjiga je zapravo posvećena svakome od nas, i onima koji su odlučili da prosto promene nešto u svom životu, ali traže tu neku dodatnu inspiraciju za dalje“, navodi autorka.

 

 

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!