Ljubitelji fantastike iz Kostolca na Tolkindanu u Beogradu

 

U Beogradu, na Božidarcu, 28. maja 2017. godine, održan je festival Tolkinove fantastike pod nazivom Tolkindan. Ovaj, za ljubitelje fantastike veoma značajan događaj, organizuje se već više godina u organizaciji udruženja „Valinor“ i „Autostoperskog vodiča kroz fantastiku“ u cilju promovisanja Tolkinovih dela, a ove godine i u čast jubileja popularnog serijala „Ratovi zvezda“.

 

 

Celokupni događaj obogaćen je raznovrsnim programom – radionicama, predavanjima, prodajnim izložbama i na kraju Cosplay takmičenjem za najbolji kostim fantastike. Organizovan je likovni i literarni konkurs za decu i odrasle. Ove godine Ljubitelji fantastike iz Kostolca su se odazvali na poziv organizatora i bili deo ove manifestacije i kao gosti, a neki i kao članovi žirija na konkursu.

 

  

 

Ljubitelji fantastike iz Kostolca su se ovom prilikom upoznali sa piscima, družili sa članovima drugih udruženja fantastike, čuli neka poučna predavanja, prisustvovali zanimljivim radionicama i na kraju, uživali u maštovitim kostimima likova iz naučne i epske fanstastike.

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!