Održan Festival cveća u Kostolcu

 

 

Drugi po redu, Festival cveća u Kostolcu okupio je vrsne proizvođače cveća i ukrasnog bilja. Kostolčanima je ponuđeno sezonsko i saksijsko cveće po pristupačnim cenama, pa su oni i pored kišovitog prepodneva obišli štandove kako bi ulepšali ambijent u svojim baštama i dvorištima.

 

Treće mesto za najlepši štand osvojili su Goran i Violeta Živković iz Petke, drugo mesto pripalo je Ivanu Mančiću iz Kusića, a prvo mesto prema oceni stručnog žirija osvojio je Rasadnik „Marković“  iz Velikog Šiljegovca.

 

Festival cveća održan je u organizaciji Kulturno sportskog centra „Kostolac“ , a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac. Novčane nagrade obezbedila je cvećara “ Beli Zvončić „iz Kostolca, a veliki doprinos u organizaciji Festivala cveća dali su kostolački sportski klubovi: Džiu džicu, Aikido i GET FIT. Pored novčanih nagrada, nagrađeni učesnici, dobili su zahvalnice i pehare.

 

 

  

 

Pored sezonskog cveća posetiocima su bili ponuđeni detalji za enterijer i eksterijer, kojima su mogli da oplemene svoj dom.

 

Prema rečima organizatora, Jelene Šamanc, direktorke Kulturno sportskog centra “ Kostolac “ na festivalu je učestvovalo preko trideset izlagača baštenskog i saksijskog cveća.

 

Manifestacija je kreirana da promoviše zelenije, zdravije i lepše okruženje, a s obzirom na veliku posećenost, Festival cveća, će sigurno u narednim godinama postati brend kostolačke opštine.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!