Vučić održao predizborni miting u Požarevcu

U prepunoj Hali sportova u Požarevcu u četvrtak, 9. marta pred oko pet hiljada ljudi, održan je predizborni miting SNS i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Tribine su bile popunjene do poslednjeg mesta, a veliki broj građana ostao je ispred s obzirom da nije bilo dovoljno mesta u hali.

 

 

Nebojša Stefanović član predsedništva Srpske napredne stranke naveo je da drugi predsednički kandidati pozivaju na ukrajinski scenario, revoluciju i rušenje vlasti.

„U Srbiji se neće pucati niti paliti. Ne razmišljajte o nasilju i sukobima. Pobedom Vučića Srbija ostaje stabilna država, država koja pripada vama, a ne tajkunima“ – rekao je Stefanović.

 

 

Pristalicama SNS – a se obratio i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin koji je obećao da se Srbija neće više nikad vratiti u vreme pljačkaške privatizacije.

“ Od kako Srbija odlučuje o sebi, od kako o njoj ne odlučuju ambasadori i tajkuni, ona je bolja i uspešnija, a kada su o njoj odlučivali drugi ona je bila siromašna i pljačkana. Zato nema nazad u vreme pljačkaške privatizacije. Srbija je počela da pobeđuje, pobedila je danas, pobedila je u bici koja je toliko velika, da će se o njoj pisati jednog dana u knjigama i govoriti kako je Srbija zahvaljujući jednom čoveku imala hrabrosti da se suprostavi najvećima“ – istakao je Vulin.

 

 

Bogoljub Karić, predsednik Pokreta snaga Srbije je naglasio da Srbija sada zahvaljujući Aleksandru Vučiću uspeva da pobedi svaku krizu.

“ Mi smo sada jedna od retkih država ne u regionu, već u Evropi koja svake godine beleži sve veći ekonomski rast, što nam uliva nadu da će sve više biti fabrika i novih radnih mesta“ – rekao je predsednik Pokreta snaga Srbije.

 

 

Predsednički kandidat vladajuće koalicije, Aleksandar Vučić je u svom obraćanju između ostalog rekao da je uspeh za Srbiju mir, stabilnost i odgovorna politika.

 

“ Uspeh za Srbiju je mir i stabilnost, uspeh za Srbiju je da razmišljamo o našim fabrikama, o našim njivama i našim radnicima, uspesima i pobedama a ne o sukobima. Primetili ste da ja ne govorim mnogo o našim pobedama na međunarodnoj sceni, nikada mi to nije bio običaj, uvek ćutim kada imamo neki uspeh. Izađem da se borim za našu zemlju kada je teško, kada smo napadnuti, kada je potrebno da se borimo, a ne kada je lako. I zato danas neću da se radujem pred vama, ali pogledajte u nekoliko poslednjih dana kako zbog svega onoga što smo učinili u prethodnom periodu, odjedanput ljudi iz celog sveta počinju da razumeju Srbiju i njenu poziciju“

Vučić je obećao građanima Braničevskog okruga da će u skorije vreme popraviti put preko Salakovca, od Požarevca ka Petrovcu, najavivši da će uskoro da se radi  put Petrovac – Žagubica na kome ništa ozbiljno nije rađeno poslednjih 70 godina. On je dodao da će tada ljudima istok Srbije biti dostupniji, što će dovesti i nove investitore.

 

Između ostalog Vučić je najavio otvaranje fabrika i pogona, ali i da će obezbediti sredstva za razvoj turizma u Velikom Gradištu i u Golupcu, kako bi privukli što veći broj turista.

 

“ Naš posao je da se izborimo da se Srbija ne vrati u prošlost. Ne brinite nek oni rade svoj posao, neka vređaju, a mi ćemo da merimo uspehe i ljubav prema otadžbini “ – rekao je Vučić.

 

Na predizbornom mitingu pored Aleksandra Vučića, Aleksandra Vulina, Bogoljuba Karića i Nebojše Stefanovića prisutnima su se obratili i Slobodan Boba Stepić glumac rodom iz Požarevca i Ivica Jevtić kapiten odbojkaškog kluba “ Mladi Radnik “

 

Skupu su prisustvovali Marko Đurić, Jadranka Joksimović, Vladimir Đukanović, Maja Gojković, Vanja Udovičić, Milan Krkobabić, Aleksandar Antić, Mira Petrović, Mladen Šarčević, Branko Ružić, Zoran Đorđević i drugi, kao i mnogobrojni lokalni funkcioneri SNS iz Požarevca i Kostolca.

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!