Проглашена изборна листа СРБИЈА ЦЕНТАР – СРЦЕ

Изборна комисија Градске општине Костолац у Костолцу, на седници одржаној 12. маја у 23 часова и 50 минута, донела је Решење о проглашењу изборне листе СРБИЈА ЦЕНТАР – СРЦЕ. На предстојећим изборима за одборнике Скупштине Градске општине Костолац заказаним за 2. јун ова листа биће под редним бројем 4.

Изборној комисији Градске општине Костолац у Костолцу овлашћено лице Арсеније Савић је у име политичке странке СРБИЈА ЦЕНТАР – СРЦЕ, у складу са Законом о локалним изборима поднело дана 12. маја у 20 часова и 30 минута изборну листу са 14 кандидата за одборнике Скупштине Градске општине Костолац. Након извршене провере Изборне листе, Закључком број 21/2024-2 од 12.маја 2024.године, Изборна комисија Градске општине Костолац у Костолцу је наложила политичкој странци СРБИЈА ЦЕНТАР – СРЦЕ да у року од 48 часова од објављивања Закључка на веб презентацији Републичке изборне комисије, отклони недостатак Изборне листе , који је сметња за њено проглашење.

Политичка странка СРБИЈА ЦЕНТАР – СРЦЕ је у 23 часова и 30 минута доставила неопходне измене и утврђено је да је уз Изборну листу приложена сва законом прописана документација и да је правно ваљана, као и да Изборна листа испуњава законом прописане услове.

Кандидати за одборнике су:

Ред. бројИме и презимеЗанимањеМесто пребивалишта
1.Арсеније СавићПредузетникСело Костолац
2.Милан ГрубетићДипл. инж. електротехникеКостолац
3.Младен ДеспотовићЕлектротехничар електроникеКостолац
4.Данијела ЈанковићДипломирани правникКостолац
5.Дафина ЛазићПензионерСело Костолац
6.Ненад ТраиловићБагеристаКостолац
7.Скендер МоринаПензионерКостолац
8.Бојан МрђенМашинбраварКостолац
9.Вајка ШарићКВ кројачКостолац
10.Десанка ДеспотовићМедицинска сестраКостолац
11.Јовица ЗлатарМашинбраварКостолац
12.Петко ПоповићПензионерКостолац
13.Ђељан РамаданиДомаћицаСело Костолац
14.Марија НиколићДомаћицаСело Костолац
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!