Проглашена изборна листа БИРАМ БОРБУ – КОСТОЛАЦ (НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ – НАРОДНА СТРАНКА – НОВО ЛИЦЕ СРБИЈЕ

Изборна комисија Градске општине Костолац у Костолцу, на седници одржаној 13. маја у 15 часова и 05 минута, донела је Решење о проглашењу изборне листе БИРАМ БОРБУ – КОСТОЛАЦ (НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ – НАРОДНА СТРАНКА – НОВО ЛИЦЕ СРБИЈЕ.

На предстојећим изборима за одборнике Скупштине Градске општине Костолац заказаним за 2. јун ова листа биће под редним бројем 5.

Изборној комисији Градске општине Костолац у Костолцу овлашћено лице Ненад Илић је у име КОАЛИЦИЈЕ БИРАМ БОРБУ – КОСТОЛАЦ, у складу са Законом о локалним изборима поднело дана 12. маја у 18 часова и 10 минута изборну листу са 10 кандидата за одборнике Скупштине Градске општине Костолац.

Након извршене провере Изборне листе, Закључком број 19/2024-2 од 12.маја 2024.године, Изборна комисија Градске општине Костолац у Костолцу је наложила КОАЛИЦИЈИ БИРАМ БОРБУ – КОСТОЛАЦ да у року од 48 часова од објављивања Закључка на веб презентацији Републичке изборне комисије, отклони недостатак Изборне листе , који је сметња за њено проглашење.

КОАЛИЦИЈА БИРАМ БОРБУ – КОСТОЛАЦ је 13. маја у 09 часова и 55 минута доставила неопходне измене и утврђено је да је уз Изборну листу приложена сва законом прописана документација и да је правно ваљана, као и да Изборна листа испуњава законом прописане услове.

Кандидати за одборнике су:

Ред. бројИме и презимеЗанимањеМесто пребивалишта
1.Вања Петровићдипл. комуникологКостолац, Пожаревац
2.Сузана НиколићекономистаКостолац, Пожаревац
3.Станиша Станојевићелектротехничар енергетикеКостолац, Пожаревац
4.Небојша Петровићрударски техничарКостолац, Пожаревац
5.Саша ЈанковићбагеристаСело Костолац, Пожаревац
6.Тања Ненадовићмедицински козметичарСело Костолац, Пожаревац
7.Бранислав Ћирићрударски техничарКостолац, Пожаревац
8.Игор ЖивојиновићправникКостолац, Пожаревац
9.Ненад Илићмашински техничарКостолац, Пожаревац
10.Оливера ПетровићкуварицаКостолац, Пожаревац
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!