Проглашена изборна листа Група грађана Искорак – др Звонко Благојевић – др Милан Тадић

Градска изборна комисија у Пожаревцу, на седници одржаној 8. маја 2024. године у 20,52 часова, донела је Решење о проглашењу изборне листе Група грађана Искорак – др Звонко Благојевић – др Милан Тадић, коју је 7. маја 2024. године, поднела Група грађана Искорак – др Звонко Благојевић – др Милан Тадић, за изборе за одборнике Скупштине Града Пожаревца, расписане за 2. јун 2024. године.

Градска изборна комисија у Пожаревцу утврдила је да је Група грађана Искорак – др Звонко Благојевић – др Милан Тадић, дана 7. маја 2024. године у 20,03 часова преко овлашћеног лица, поднела благовремену Изборну листу са 25 кандидата за одборнике Скупштине Града Пожаревца за изборе расписане за 2. јун 2024. године и сву законом прописану документацију.
Нешто касније на истој седници Градска изборна комисија у Пожаревцу донела је Закључак којим је наложено изборној листи Група грађана Искорак – др Звонко Благојевић – др Милан Тадић да у року од 48 часова од дана објављивања на веб презентацији Републичке изборне комисије отклони недостатке који су сметња за њено проглашење.

На седници одржаној 8. маја 2024. године Градска изборна комисија у Пожаревцу је утврдила да је подносилац Изборне листе у свему поступио у складу са Закључком Изборне комисије број 09-013-8/2024-8-1 од 7. маја 2024. године и отклонио све недостатке Изборне листе који су били сметња за њено проглашење.

Изборна листа објављена је на сајту gik.pozarevac.rs

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!