У суботу 13. априла КУД “ Острово“ организује 4. сусрете ветерана и рекреативаца

У суботу 13. априла са почетком у 18 часова у Дому културе у Костолцу биће одржани сусрети ветерана и рекреативаца, који носе назив „ПО ШОРУ ИГРАЈУ БЕЋАРИ, СВИРЕ ИМ ТАМБУРАШИ СТАРИ“!

Четврте по реду сусрете организују ветерани Културно уметничког друштва „Острово“, у сарадњи са Центром за културу „Костолац“, а под покровитељством Градске општине Костолац.

Спонзори манифестације су: Синдикат „Термоелектране Kостолац“, Синдикат „Копови Костолац“, ПД „Георад“доо Дрмно и цвећара“Љиљан“. 

Медијски спонзор је „Радио Стил“ Костолац.

Поред домаћина ветерана Културно – уметничког друштва „Острово“ своје играчко умеће презентоваће: Друштво за неговање културе и традиције „Ђердан” из Госпођинаца, KУД „Ветерани Искон“ из Шимановаца, КУД „Свети Сава “ из Црепаје, KУД „Речица ветерани“ из Речице, KУД „Штуле“ из Волује, KУД „Стари Костолац“ из Старог Костолца,  KУД „Брадарац“ из Брадарца, KУД „Мост“ из Братунца, KУД „Искра“ из Барича, КУД „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца, KУД „Пензионер“ из Зајечара, KУД „Купиник“ из Купинова и  KУД „Васино коло“ из Ковиља.

Драги суграђани сви сте добродошли!

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!