УГООИР КОСТОЛАЦ НА ЈЕДНОДНЕВНОЈ ЕКСКУРЗИЈИ

Удружење „Градска општинска организација инвалида рада Kостолац“ у уторак 19. марта организовало је једнодневни излет. Излет је обухватао посету манастиру Тумане, обилазак Сребрног језера и Рамске тврђаве, као и посету манастиру Нимник.

У преподневним часовима чланови Удружења, присуствовали су молитвама у манастиру Тумане, где су се поклонили моштима светих Зосима и Јакова Туманских. Потом су посетили испосницу светог Зосима Синаита. 

У наставку излета обишли су Сребрно језеро и Рамску тврђаву.

У поподневним часовима у манастиру Нимник срдачно их је дочекао игуман Јелисеј, који је потом читао молитве свим члановима. Након молитви чланови Удружења поклонили су се моштима свете мученице Николине, а затим приступили помазању.

Духовно укрепљени, и са позитивним искуствима са једнодневног излета вратили су се својим домовима у вечерњим часовима.

Чланови УГООИР-а Костолац често путују и друже се са члановима Удружења пензионера из разних делова Србије.

Током године организују за своје чланове обиласке знаменитих места у Србији, као и рехабилитацију у бањама. За обилазак разних дестинација и учествовање у бројним активностима и дружењима у току године довољно је да будете њихов члан. Сви заинтересовани могу да се јаве лично сваког радног дана од 9 до 12 часова у просторијама удружења у улици Вељка Дугошевића бр: 9 у Kостолцу.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!