Почела реконструкција ИСТОЧНЕ трибине на фудбалском стадиону „Бора – Бека“ у Kостолцу

Градска општина Костолац наставља са улагањима у побољшање спортске инфраструктуре и стварању бољих услова за спортско – рекративни живот грађана.

На фудбалском стадиону „Бора – Бека“ тренутно се изводе радови на реконструкцији ИСТОЧНЕ трибине. Изградња поменуте трибине финансира се из буџета Градске општине Костолац, а вредност радова је око 13.000.000,00 динара.

Радови подразумевају реконструкцију бетонских трибина у дужини од 105 метара, као и уградњу 850 пвц столица у зеленој и црној боји. Поред тога планира се изградња нове стазе, прилаза за инвалиде и нова расвета. Такође у наредном периоду у плану је и изградња атлетског стадиона са тартан подлогом.

Радови на санацији крова и фасаде на просторијама које се налазе у том спортском комплексу су завршени, a за тај посао издвојено је око 7.200.000,00 динара.

Такође реновиран је још један засебан објекат коме ће се накнадно одредити намена (реконструкција крова и фасаде, као и постављање пвц столарије), а вредност ових радова износи 2.200.000,00 динара.

Укупно вредност свих поменутих радова на спортски комплексу фудбалског стадиона „Бора – Бека“ износи 22.400.000,00 динара.

Подсећамо на стадиону „Бора – Бека“ реконструисана је ЗАПАДНА трибина и постављено је 850 пвц столица. У наредном периоду Градска општина Костолац ће наставити да улаже како у спортску инфраструктуру, тако и у целокупан развој спорта.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!