НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ У КОСТОЛЦУ 22. И 23. ДЕЦЕМБРА

Ближи се Нова година, расте празнично расположење, али и усхићење и радозналост деце. Како би малишани уживали у новогодишњим чаролијама Центар за културу „Костолац“ организује богат новогодишњи програм, који ће се 22. и 23. децембра 2023. године одржати у спортској хали у Костолцу.

Првог дана од 17 до 18 часова биће одржан дечији новогодишњи концерт Оркестра „Гвардија“. Такође од 17 часова најмлађи ће бити у прилици да учествују у наградној игри“Најлепше писмо Деда Мразу“, где ће моћи да изразе своју креативност, а самим тим биће и награђени. Од 18 до 20 часова уследиће дружење са Деда Мразом, али и са маскотама, а за то ће бити задужене Маскоте аниматори Пожаревац. Такође у истом периоду аниматори клуба „Бум“ приредиће креативну радионицу „Куцнуо је прави час да све сија око нас“.

Другог дана 23. децембра од 18 до 19 часова биће приређена дечија представа „Две новогодишње јелке“. Од 18 до 20 часова за све биће одржана „Радионица искри и осмеха“, уз аниматоре Смарт Старт из Пожаревца који ће малишане научити како се праве новогодишњи украси. Од 19 часова Хор дечијег културног центра из Београда одржаће концерт у духу празника који носи назив „Новогодишња идила“.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!