У току радови на санацији и адаптацији костолачког Дома здравља

У циљу боље здравствене заштите ових дана у Дому здравља Пожаревац – Огранак Костолац, изводе се радови на санацији и адаптацији просторија Службе за здравствену заштиту одраслог становништва. Радови се финансирају из буџета Града Пожаревца, а опредељена средства износе 5.130.540,83 динара.

Ради се реконструкција свих ординација, ходника, картотеке и лабораторије. У току су радови на постављању гипс-картонских плоча, а следећа фаза је бандажирање истих, глетовање и кречење.

Такође у наредном периоду радиће се и комплетна реконструкција крова и биће постављени нови олуци. Поред ових радова планирана је и монтажа односно уградња нове пвц столарије: врата на главном и споредном улазу, као и уређење картотеке новом пвц столаријом.

Обавештавају се грађани да су сви здравствени карони Опште службе и службе Медицине рада пребачени у просторије где је некад била Ковид амбуланта.

ПРЕ

Радови на адаптацији и санацији костолачког Дома здравља су почели од понедељка 13. новембра и трајаће оквирно шездесет дана.

ПРЕ
ПРЕ
ПРЕ

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!