Удружење „Градска општинска организација инвалида рада Костолац“ прославило своју крсну славу – Свети врачи

Удружење „Градска општинска организација инвалида рада Костолац“, прославило је крсну славу Свете враче – Kозму и Дамјана.

Обележавање славе почело је у Цркви Светог Максима Исповедника у Костолцу сечењем славског колача.

Старешина цркве, протојереј Дејан Лазаров освештао је колач и благословио обележавање славе.

Овогодишњи домаћини славе били су Драгица Цвејић Наков и Слободан Наков, који су предали славски колач и пренели колачарство Мирославу и Гордани Благојевић, који ће наредне године бити домаћини славе.

Обележавање славе настављено је у свечаној сали ресторана „Princess White“, где су се поред чланова удружења окупили гости из бројних удружења из Београда, Пожаревца, Свилајнца, Великог Градишта, Голупца, Лазаревца, Петровца на Млави, Витежева, Смедерева,… Поред бројних гостију прослави су присуствовале заменица начелника Управе Градске општинe Костолац, Ивана Ђорђевић и виши референт за административне послове и послове за инфраструктуру, Тања Станисављевић.

На самом почетку, чланица извршног одбора Удружења „Градска општинска организација инвалида рада Костолац“, Славица Ђорђевић, која је уједно и организатор бањског лечења, излета и екскурзија које реализује удружење, поздравила је све госте пожелевши им леп провод и дружење, са жељом да се следеће године окупе у још већем броју.

Председница удружења Верица Лазаревић, честитала је славу свим члановима, са жељом да је и наредних година славе у миру, здрављу и весељу.

Дружење је трајало до касно у ноћ уз музику, пиће и веома укусну храну. Пензионери кажу да је био дан за незаборав, а договорена су и нова дружења.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!