ГРАЂАНИ УЛИЦЕ КРАЉА ПЕТРА 1. ДЕО ДОБИЛИ ВОДОВОДНУ МРЕЖУ

ЈКП „Водовод“ и канализација Пожаревац, РЈ „Костолац“ у сарадњи са Градском општином Костолац реализовали су пројекат изградње водоводне мреже у дужини од 460 метара у насељу Колиште у улици Краља Петра 1. део.

– Након 10 година грађани улице Краља Петра добили водоводну мрежу и могућност прикључка на исту, што ће у великој мери олакшати и унапредити квалитет њиховог живота. Циљ је да свако домаћинство у Костолцу добије водоводни и канализациони прикључак, али и асфалт до свог дома. То је начин да покажемо да размишљамо о свим деловима Градске општине Костолац подједнако и да нам је важан сваки грађанин, истиче председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски.

Председник Крстаноски је нагласио да се све одлуке доносе након разговора с грађанима и у складу с њиховим захтевима, те да се деценијски проблеми решавају један по један.

Подсећамо кабинет председника Градске општине Kостолац, Серџа Kрстаноског, отворен је за пријем грађана сваког четвртка, у времену од 17 до 20 часова. Грађани могу заказати пријем код председника на број 012/241-830 или лично код секретарице председника.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!