Најављен бокс спектакл у Спортском центру Пожаревац

У просторијама бокс сале Спортског центра Пожаревац одржана је конференција за медије на којој је било речи о предстојећем бокс спектаклу.

Лена Зечевић је испред Савеза професионалног бокса Србије најавлиа 6 професионалних борби наших боксера са противницима из иностранство. Она је напоменула да ће се за време бокс спектакла прикупљати хуманитарна помоћ за удружење „Увек са децом“ које се бори против рака код деце.

Милан Јовић, члан градског већа задужен за спорт је истакао да је град у потпуности подржао ову бокс ревију. Он је нагласио да овакав догађај није скоро био организован у граду и позива све суграђане да присуствују овом спектаклу.

Дејан Вељковић, борац бокс клуба „Млади радник Пожаревац“ је казао да поред професионалних борби биће организована и борба у ревијалном делу у којој ће узети учешће чланови клуба из Пожаревца.

Главну борби вечери имаће један од најбољих српских боксера Марко Николић. Он је рекао да је његов противник Француз Кевин Бертогал и да ће меч бити у шест рунди. Бертогал је тренутно на 410 месту на листи од 1200 најбољих боксера и да је само један меч изгубио прекидом. Николић је обећао да ће Кевин Бертогал од њега по други пут у каријери изгубити меч прекидом.

Поред Марка Николића, Дејана Вељковића и Кевина Бертогла на бокс спектаклу наступиће и Марко Цветановић, Томислав Вукановић, Григор Саруханиан, Мариусз Антоанетти и Петар Петровић.

Бокс спектакл почиње мерењем бораца у среду 5. јула од 17 часова. Мерење ће се обавити у бокс сали Спортског центра Пожаревац. Борбе ће се одржати на Стадиону малих спортова У четвртак 6. јула. Од 18 часова почеће ревијални део борби уз учешће бораца из Бокс клуба „Млади радник Пожаревац“, док ће професионалне борбе почети од 20 часова. Улаз за бокс спектакл биће слободан.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!