У току VI Фестивал цвећа у Костолцу

Шести по реду, Фестивал цвећа у Костолцу окупио је на платоу испред спортске хале око 30 излагача из целе Србије.

Директор Центра за културу „Kостолац“Драган Николић је позвао све заинтересоване суграђане да посете данашњу манифестацију. Он се том приликом захвалио свим излагачима који су упркос лошем времену дошли у Костолац.

-Грађани током целог дана имају прилику да изаберу најквалитетније производе, као и да уживају у бојама и мирисима најразличитијег цвећа. Плато испред спортске хале испуњен је штандовима са произвођачима и излагачима цвећа, садница и цветних аранжмана, а сви заинтересовани грађани могу поред цвећа по сниженим ценама да купе и различите врсте декоративних материјала за саксије, грнчарију, разна пића као и друге производе који су у складу са мотивом манифестације. Такође на манифестацији учествује и Удружење за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“, као и Удружење Градске општинске организације инвалида рада Kостолац, са производима домаће радиности, рекао је Николић и истакао да се нада да следеће године бити боље временске прилике и да ће бити још више излагача.

Члан Већа ГО Костолац Рајко Пејовић је нагласио да се данашња манифестација због трагичних догађаја који су задесили Србију одржава без свечаног отварања и музичких садржаја. Организована је само продаја цвећа од 08:00 до 20:00 часова.

-Градска општина Костолац пружа подршку свим акцијама и манифестацијама оваквог типа јер је ово добар начин да се Костолац презентује у најбољем светлу. Он је позвао све грађане Костолца да посете манифестацију, да купе цвеће и улепшају своје животно окружење.

Организатор VI Фестивала цвећа је Центар за културу „Kостолац“ , a покровитељ Градска општина Kостолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!