У Костолцу позоришна представа „Тешко је рећи збогом“

У среду, 10. маја од 20:00 часова у позоришној сали Дома културе у Костолцу биће одиграна позоришна представа „Тешко је рећи збогом“.

Цена улазнице је 400,00 динара, а оне се могу купити у просторијама Центра за културу „Костолац“ у спортској хали у периоду од 07:00 до 22:00 часа, као и на дан извођења представе на билетарници Дома културе Костолац од 15:00 часова.

Резервацију улазница можете извршити и позивом на број 012/402-178

Главне улоге тумаче Драгана Дабовић, Невена Вукес и Иван Михаиловић, широј публици познати по улогама у серијама “Војна академија“, “Цват липе на Балкану“, “Јужни ветар,“ “Прваци света“, “Швиндлери,“ “Вере и завере“, “Ватре Ивањске“…

У драмском тексту „Тешко је рећи збогом“ сусрећемо се са необичним брачним троуглом. У динамичној причи пуној неочекиваних обрта “жртва“ и “прогонитељ“ замениће места, “истине“ ће постати “лажи“ а “лажи“ ће постати “истине.“ Примењујући акронолошки начин приповедања, исписујући брзе, готово колоквијалне дијалоге, Миро Гавран је написао модерну савремену драму са којом ће се данашњи гледаоци лако поистоветити, проналазећи у судбинама приказаних јунака делиће свог личног искуства. Неки театролози су овај Гавранов текст именовали комедијом, неки мелодрамом, неки драмом – а у њему се све те одреднице сусрећу и преплићу, позивајући глумце и редитеља на грађење снажне представе, која никога неће оставити равнодушним. Ако се слажете са тврдњом да су мушко-женски односи најважнији за нашу срећу и несрећу – онда ћете у овој представи истински уживати.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!