ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О ДОДЕЛИ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА

У Скупштинској сали Градске општине Костолац, у понедељак 19. децембра, организовано је потписивање уговора о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима. Субвенције су додељене власницима 19 пољопривредних газдинстава са територије Градске општине Костолац у укупном износу од 3.270.000,00 динара. Највећи део средстава додељен је за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинства за куповину пољопривредне механизације.

Потписивању уговора о додели подстицајних средстава присуствовали су председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски, заменик председника Градске општине Костолац Далибор Илић, члан Већа Градске општине Костолац Срђан Радовановић и Др Драгољуб Ивановић, самостални стручни сарадник за послове привреде, пољопривреде, заштите животне средине и локалног развоја. Овом приликом пољопривредници су потписали уговоре са Градом Пожаревцем како би им биле исплаћене субвенције.

Председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски пожелео је пољопривредницима да им наредна година буде још успешнија и да се настави тренд улагања значајних средстава у унапређење пољопривредних газдинстава.

Поменута финансијска средства додељена су на основу Програма подршке спровођењу пољопривредне политике и политике руралног развоја Града Пожаревца, након расписаног Јавног конкурса с циљем стимулисања и подршке пољопривредним произвођачима.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!