Отворена изложба слика са колоније „Костолац 2022“

У холу Дома културе у Костолцу 2. новембра отворена је изложба слика насталих на 13. Међународној ликовној колонији „Костолац 2022″, коју ће костолачки љубитељи сликарства моћи да погледају сваког дана у периоду од 18:00 до 20 часова до 11. новембра 2022. године.

У раду ове ликовне колоније учествовало је осамнаест ликовних уметника из Русије и разних делова Србије: Чачка, Прокупља, Ужица, Београда, Пожаревца и града домаћина.

Изложбу је отворила председница УЛСК „Спектар“, Снежана Милошевић, након чега је уследио богат поетско – музички програм, у коме су учествовали: вокална солисткиња Марија Дражић и песник и сликар Горан Стевић.

Поред једног дела овогодишњег сазива сликара и бројних посетиоца отварању изложбе присуствовале су и чланица Већа Градске општине Костолац Маријана Божић и директорка Центра за културу Костолац Јелена Шаманц.

Изложба је приређена у оквиру манифестације “Новембарски дани културе”, коју организује Центар за културу “Костолац”, под покровитељством Градске општине Костолац.

Сви присутни су са великим интересовањем испратили инспиративне радове уметника који су стварали на плажи „Топољар“ у Костолцу.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!