Програм обележавања „Дечије недеље“ у Kостолцу

У организацији Центра за културу Kостолац уз подршку Градске општине Kостолац у периоду од 3. до 7. октобра 2022. године, одржаће се манифестација „Дечија недеља“ .
Манифестација пружа могућност да деца изразе своју креативност, да се друже, забављају и најважније да негују здраве стилове живота, првенствено кроз спорт и исправан систем вредности.

У ОШ „Јован Цвијић“ Костолац 05. октобра биће одржане две радионице за децу:

  • „Песак и звезде – приче за оштрење ума“
  • „Тинејџерски ставови – по мотивима романа Мушки дневник““

У четвртак, 06. октобра са почетком у 19:00 часова у спортској хали у Костолцу, одржаће се ликовна радионица за децу. Радионицу ће водити чланови ликовног удружења “Спектар”.

У оквиру Дечије недеље у петак, 07. октобра са почетком у 19:00 часова у спортској хали у Костолцу одржаће се креативна радионица за децу (прављење висећих украса са кићанкама).

ИЗ ТЕХНИЧКИХ РАЗЛОГА БИОСКОПСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ ЗАКАЗАНЕ ЗА ПОНЕДЕЉАК, 03. ОКТОБАР СЕ ОТКАЗУЈУ. О НОВИМ ТЕРМИНИМА БИЋЕТЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ!!!

Циљ обележавања Дечије недеље јесте скретање пажње јавности на децу и младе, на дете као носиоца права, на потребе деце у породици, друштву и локалној заједници, на њихово право да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење потенцијала.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!