Приређено спектакуларно затварање „ Костолачког лета“

Центар за културу Костолац приредио је нашим најмлађим суграђанима у Дому културе 31. августа поводом затварања манифестације „Костолачко лето“, прави спектакл.

На почеку програма Боле Пејовић костолачки чик трик мађионичар, приказао је малишанима најзанимљивије и најбоље трикове, а затим је Игор Трифунов, најуспешнији српски мађионичар и илузиониста новије генерације одржао свој шоу у коме су присутни имали прилику да виде најактуелније илузионистичке тачке повезане драмском радњом пуном неизвесности: карте се стварају ниоткуда, голубови се стварају, нестају,…

За сам крај програма Маскоте Пожаревац у холу Дома културе, дружиле су се са нашим најмлађим суграђанима.

Центар за културу Костолац ове године обележава десетогодишњицу постојања и тим ове Установе потрудио се да током целе године, а посебно током „Костолачког лета“ пружи нашим суграђанима разноврстан и богат како културни тако и спортски програм.

Центар за културу Костолац се захваљује свим нашим суграђанима на великом одзиву током трајања „Костолачког лета“, што значи да су задовољени укуси свих генерација. Такође захваљује се свим установама и удружењима које делују на територији наше општине на доброј сарадњи, јер само заједничким снагама може да се допринесе квалитетном развоју културе, спорта и уметности. Посебно се захваљује Градској општини Kостолац и Граду Пожаревцу који пружају подршку у остваривању свих њихових визија и планова.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!