У среду у Дому културе затварање Костолачког лета

У oрганизацији Центра за културу „Костолац“ а под покровитељством Градске општине Костолац завршава се још једно „Костолачко лето“. Разноврсним културно спортским програмом од представа за децу до концерата, затим пројекције филмова на отвореном, књижевних вечери, турнира у рукомету, баскету итд. „Костолачко лето 2022“ је у претходним месецима задовољило укусе свих генерација.

Овогодишњу манифестацију „ Костолачко лето 2022“ затварамо дечијом представом „Игоров магични шоу“, који ће се одржати 31. августа са почетком од 18:00 часова у Дому културе у Костолцу.

Костолчане ће забавити Игор Трифунов најуспешнији српски мађионичар и илузиониста новије генерације познат као и српски Дејвид Коперфилд. Фантастична способност комуникације с публиком и феноменални трикови оставиће Вас без даха све време трајања програма. Публика ће видети и доживети најбоље илузије које ће мајстор свог заната извести на сцени. Пред очима посетилаца дешаваће се права чуда: стварања голубова, нестајање асистенткиње, хаљине које мењају боју, левитације, …

У представи поред Игора Трифунова учестује: Марко Марковић – асистент без ког се не може, а подршку и пар трикова за вас извешће и костолачки мађионичар Боле С Пејовић.Публику ће зачудити, насмејати и одушевити виртуозност извођача, а деца из публике имаће прилику да постану мали мађионичари. Ова весела дружина повешће публику у свет праве магије. Сви за магију, магија за све!

У програму ће учествовати и „Маскоте Аниматори Пожаревац“ које ће се дружити са нашим најмлађим суграђанима.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!