У јеку летње одржавање путева на територији Градске општине Костолац

Устаљена пракса уређења локалних путева и улица на територији Градске општине Костолац наставља се и ове летње сезоне.

Радове у оквиру летњег одржавања обишао је заменик председника Градске општине Костолац, Дарко Грубетић са надзорним органом за рехабилитацију и одржавање локалних путева и улица, Наком Наковом.

Том приликом обишли су радове у селу Петка који се изводе у улици Маршала Тита у дужини од 450 метара и ширини од 4 метра. Град Пожаревац је за ове радове издвојио средства у износу од 8,4 милиона динара. Такође летњим одржавањем предвиђена је санација и уређење два крака из улице Маршала Тита и то један у дужини око 150 метара и ширине 3 метра (Улица Драже Марковића), док је други крак је рехабилитован у дужини од 130 метара.

Са овим темпом и континуираним инвестирањем у локалну путну инфраструктуру у наредних пар година на територији костолачке општине неће бити неасфалтираних улица.

Грубетић и Наков су обишли и радове на ОП 3 – општински пут од државног пута према Дубровици до Петке у дужини од 7 километара, где се изводе радове на кошењу и сечењу шибља поред банкина, односно кошење и тарупирање у ширини од 1,5 метара, као и орезивање шибља у висини од око 3 метра са леве и десне стране пута.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!