КОСТОЛАЧКИ ГИМНАСТИЧАРИ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ У ФРАНЦУСКОЈ

Ученици Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ из Костолца Душан Тодоровић, Лука Живановић, Богдан Михајловић и Давид Живановнић су ове школске године на Републичком Првенству из спортске гимнастике освојили прво место и тиме обезбедили пут на Светско школско првенство, које ће бити одржано у Француској у периоду од 14. до 22. маја 2022. године. Због спречености наставника Предрага Милутиновића, децу ће водити председник клуба „СО Партизан“ Костолац, Александар Шаманц.

Поводом одласка одржан је пријем у кабинету председника Градске општине Костолац, Серџа Крстаноског. Поред председника, пријему је присуствовала председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек и чланица Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић.

Овим поводом Градска општина Костолац припремила је поклоне, како за тренера, тако и за младе гимнастичаре, а поклоне су уручили председник Крстаноски, председница Скупштине Милена Церовшек и чланица Већа Маријана Божић. Овом приликом челници Градске општине Костолац пожелели су пуно среће, успеха и што бољи пласман младим гимнастичарима на предстојећем Светском првенству.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!