Плазма 12. годину заредом проглашена за најомиљенији домаћи производ потрошача

Бренд Плазма, компаније Бамби, и ове године проглашен је од стране потрошача за најомиљенији домаћи производ у категорији Слаткиши, у оквиру традиционалне доделе признања „Мој избор“ у организацији Удружења „Моја Србија“.

Захваљујући врхунском квалитету и јединственом укусу, уз Плазму већ више од пет деценија одрастају генерације и она је значајан део породичне, али и националне традиције. Kао и 2021. године када је Плазма понела чак две награде: Најомиљенији домаћи бренд у категорији Слаткиши и Миљеник потрошача, и ове године, Плазма је понела награду за најомиљенији домаћи производ по мишљењу потрошача чиме је још једном потврђен неприкосновен квалитет овог бренда.

-Признање „Мој избор“ је једно од најзначајнијих за нас у компанији, јер долази управо од потрошача који препознају квалитет Плазме и награђују је 12. годину заредом. Уједно, ово признање нам даје додатни мотив да наставимо да растемо и развијамо се уз будуће генерације. Плазма, као домаћи бренд, синоним је за квалитет и свој кредибилитет изградила је, не само у Србији, већ и на иностраним тржиштима, што потврђује и престижни жиг „Чуваркућа“ којим смо доказали врхунски квалитет производа употребом искључиво домаћих сировина у производњи. Настављамо да улажемо у квалитет наших производа и да као друштвено одговоран бренд увек будемо ту за наше верне потрошаче, истакао је Страхиња Инић, бренд менаџер Плазма бренда.

Плазма је бренд који се воли и који константним унапређењем квалитета и иновацијама инспирише. Са Плазмом растемо и одрастамо, али је никад не прерастемо, јер за Плазму увек има места.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!