ИЗБОРИ 2022. – Српска напредна странка одржала је данас предизборни скуп у Пожаревцу

Српска напредна странка одржала је данас предизборни скуп у Пожаревцу, на којем је говорио председник СНС Александар Вучић.

Председник СНС-а и председнички кандидат Александар Вучић најавио је на предизборном скупу у Пожаревцу нове инвестиције и улагања. Он је као приоритет истакао реконструкцију и изградњу новог дела болнице у износу од 20 милиона евра и 9 милиона за изградњу затвореног базена.

Лидер СНС-а је нагласио да је најважнији интерес у Браничевском округу да дође један велики инвеститор. – Пожаревац је у прва три града за добијање великог и важног инвеститора што ће много да промени ситуацију у целом Браничевском округу, истакао је Вучић.

Када је у питању инфраструктура, Вучић је рекао да ће се у наредним годинама радити брза саобраћајница од ауто-пута до Пожаревца која је, како додаје, важна и због Кучева, Петровца на Млави, а наставиће се ка Градишту и Голупцу.

„На тај начин се везујемо за Дунав, али то није и не сме да буде крај. Ићи ћемо даље до Доњег Милановца, Кладова, Неготина. Мораћемо да урадимо тих 48 км пута од Жагубице до Бора. Имамо још путева око Кучева, Жабара које морамо да урадимо“, наводи Вучић.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!