V Костолац Виминацијум полумаратон ′′ Трка легионара ′′: Затворене пријаве и уплате стартнина

Обавештавамо све такмичаре и такмичарке да су дана 08.09.2021. године затворене пријаве и уплате стартнина на текући рачун из објективних разлога организације 5. Костолац Виминацијум полумаратона ,,Трка легионара“ .

Сви који сте се регистровали пријавом или још планирате, а нисте уплатили стартнину моћи ћете то да учините и на дан трке 11.9.2021. до 8:30 у пријавном центру у Лимес парку Вимимацијум.

Технички подаци за све учеснике полумаратона V Костолац – ′′ Трка легионара ′′ 11.9.2021

Апликациони центар и свлачионице налазиће се у Лимес парку, који је део Археолошког парка Виминацијум и почеће са радом у 7:30 часова, Пријавни центар ће бити отворен до поласка последњег аутобуса са тркачима из Виминацијума до Костолац где је такође стартована трка.

Поласци аутобуса из Виминацијума за Костолац заказани су од 8:30 ч до 9:00 ч тачно у минути (ко касни може да схвати како да дође до почетка)

Старт маратончићеве трке (предшколска деца на стази 100 м) заказан је за 9:45 ч на платоу испред спортске хале.

Почетак полумаратона, трке на 10 км и трке на 5 км заказан је за 10 часова на платоу испред спортске хале Костолац. Гол полумаратона је у Лимес парку Виминацијум. Циљ трке задовољства је у Костолцу на платоу испред спортске хале где је старт.

За такмичаре који су уплатили накнаду, у току је почетни пакет по упутству на: https://runtrace.net/#kostolac2021

Такмичари који су конкурисали клубове за државно првенство у полумаратону без плаћених стартних накнада добијају стартни број и завршну медаљу организатора приликом проласка кроз циљ.

За све завршнице полумаратона и трке на 10 км обезбеђене су завршне медаље.

За првопласирану мушку и женску конкуренцију у генералном рангу обезбеђене су новчане награде као и вредне робне награде.

Обезбеђене су медаље и пехари за три првопласирана такмичара у мушкој и женској конкуренцији и у категоријама М / Ф 40-49; 50-59, 60 + полумаратонске трке (само за такмичаре са плаћеним стартним таксама) , за најбржег мушкарца из Костола и жену из Костола у полумаратону. , за троје првопласираних такмичара у тркама на 10 и 5 км, као и остале вриједне и занимљиве награде организатора, спонзора и донатора такмичења.

Атлетска унија Србије обезбедила је и признања и медаље за тројицу првопласираних такмичара у генералном пласману на државно првенство.

Трка трчи по левој страни пута, молимо вас да поштујете јер ће бити тркача који пролазе део стазе.

Последњи учесник полумаратонске трке очекује се на циљу око 13 ч

Најава победника заказана је за 13 часова

Задржите лични документ фотографијом ако судије траже увид, као и САС идентификацију такмичења за учешће на првенству (само клупски такмичари).

Обавезно је уверење о лекару (овера о идентификацији) за такмичаре државног првенства у полумаратону. Остали такмичари на сопствени ризик који су потврдили пријавом на линку https://runtrace.net/#kostolac2021

Лимес парк ручак почиње у 14 часова

Заједничке туре археолошког парка Виминацијум биће могуће са водичем у свако доба са попустом од 50

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!