Спектакуларном журком уз маскоте затворено „Костолачко лето 2021“

Плато испред спортске хале у понедељак, 30. августа, испунила је граја деце која су дошла да се друже са маскотама, поводом затварања манифестације „Костолачко лето 2021“. Маскоте Пожаревац побринуле су се за веселу атмосферу, коју су пратиле веселе дечије песмице.

У оквиру „Kостолачког лета“ бројним манифестацијама, не само у Kостолцу, него и у осталим насељима наше општине, потрудили смо  се да обогатимо дневне и вечерње садржаје свим генерацијама. Током протекла два и по месеца програм је био сачињен од традиционалних манифестација, позоришних представа за децу и одрасле, концерата, књижевних промоција, смотри и предавања. Такође у оквиру лета организоване су ликовне колоније, дечије радионице и бројна спортска дешавања, нагласила је директорка Центра за културу Костолац Јелена Шаманц.

Она се том приликом захвалила свим нашим суграђанима на великом одзиву током трајања Костолачког лета. Поред тога изразила је захвалност и свим установама и удружењима које делују на територији наше општине на доброј сарадњи, нагласивши да само заједничким снагама може да се допринесе квалитетном развоју културе, спорта и уметности.

Посебно се захваљујем Градској општини Kостолац и Граду Пожаревцу који нам пружају подршку у остваривању свих наших визија и планова, истакла је Шаманц.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!