5. КОСТОЛАЦ ВИМИНАЦИЈУМ ПОЛУМАРАТОН ,,ТРКА ЛЕГИОНАРА”

ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ПОЛУМАРАТОНУ

Пети по реду КОСТОЛАЦ ВИМИНАЦИЈУМ ПОЛУМАРАТОН ,,ТРКА ЛЕГИОНАРА”, биће одржан 11. септембра 2021. године у организацији Центра за културу “Костолац”, Маратон Тима Пожаревац, „Viminacium Adventure“ „Viminacium Rimski Gad“ i „Legijski Logor“.

ПОКРОВИТЕЉИ МАНИФЕСТАЦИЈЕ су: Град Пожаревац, Градска општина Костолац.

ПРЕДВИЂЕНЕ ТРКЕ:

„Трка легионара” – полумаратон 21,1 км и првенство Србије у полумаратону – старт у 10:00 часова;

„Трка Виминацијум” (дужина 10 км) – старт у 10:00 часова;

„Трка задовољства Костолац” (дужина 5 км) – старт у 10:00 часова“Трка Маратончића” (дужина 100 м) – старт у 9:30 часова .

Стаза ће бити максимално проходна, безбедна и јасно обележена. Стазу ће обезбеђивати полиција и лиценцирано обезебедђење.

Дуж стазе ће се налазити обележена возила трке, полиције и хитне помоћи. Окрепне станице биће инсталиране на свака 3км, свака друга окрепна станица имаће воће и спортски изотоник. Стаза “Трке задовољства Костолац” на 5км иде према селу Острово и на 2,5км од старта је окрет. Стаза ,,Трке Виминацијум” на 10км иде у једном правцу и смеру и пружа се од старта свих трака до циља у Виминацијуму. Стаза полумаратона има два окрета и понављање стазе у једном делу. Трчи се из центра Костолца градском зоном према Острову и Старом Костолцу, потом према Виминацијуму где је и циљ трке. За додатне информације пратите ФБ догађај 5. Костолац Виминацијум полумаратон “Трка легионара”.ПРИЈАВАСтартнина за полумаратон – “Трка легионара” износи 1200 динараСтартнина за 10 км – “Трка Виминацијум” износи 1200 динараСтартнина за 5 км – “Трка задовољства Костолац” бесплатна, пријава на дан тркеСтартнина за 100 м – “Трка Маратончића” бесплатна, пријава на дан тркеИнформације о уплати стартнине путем https://runtrace.net/kostolac2021Пријавни центар за ,,Трку Маратончића” – 100 м и ,,Трку задовољства Костолац”- 5 км биће код Старта свих трка – Спортска хала у Костолцу где је обезбеђен паркинг за аутомобиле и аутобусе.Пријавни центар за ,,Трку Легионара” – 21,1 км и ,,Трку Виминацијум”- 10 км биће у археолошком парку Виминацијум где је обезбеђен паркинг за аутомобиле и аутобусе, женска и мушка свлачионица као и гардероба која ће бити под надзором организатора.Стартни пакети се могу преузети групно или клубски од 6. до 11.9.2021. године уз претходну најаву организаторима трке.

У том смислу јако је важно да прецизно и истоветно унесете податке за групу или клуб на порталу за пријављивање такмичара https://runtrace.net/kostolac2021НАПОМЕНА: Последњи аутобуси са такмичарима из Виминацијума ка старту трке крећу 9:00 часова. Сваки аутобус ће имати свог водича.СТАРТНИ ПАКЕТУплатом стартнине од 1200 дин до 31.8.2021. стартни пакет садржи: промо кесу, стартни број, мајицу трке, флашицу воде, изотоник, магнезијум, балзаме за регенерацију мишића, бон за ручак, промотивне материјале пријатеља трке и финишерску медаљу на циљу.

Уплатом стартнине од 1200 динара од 1.09. до 9.9.2021. г. стартни пакет садржи: промо кесу, стартни број, флашицу воде, изотоник, магнезијум, балзаме за регенерацију мишића, бон за ручак, промотивне материјале пријатеља трке и финишерску медаљу на циљу.

Пријава и уплата стартнине од 1200 динара ће бити могуће и на дан трке 11.9.2021. г. али том пријавом се добија само стартни број у пријавном центру и финишерска медаља након проласка кроз циљ.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!