Вакцинација без заказивања за мештане Кленовника, Петке, Острова и Села Костолац

Kако би се вакцинација на територији Градске општине Kостолац што ефикасније спроводила Срђан Радовановић, члан Већа Градске општине Костолац ресорно задужен за Месне заједнице обишао је Месне заједнице које припадају костолачкој општини.

Мештани села Кленовник, Петка, Острово и Села Костолац од 7. априла, у времену од 08:00 до 13:00 часова сваког радног дана могу се вакцинисати против вируса корона без претходне пријаве на пункту Медицине рада у костолачком Дому здравља.

Он је председнике Савета месних заједница упознао са новинама о имунизацији дајући им сва потребна упутства, како би се вакцинација на територији Градске општине Kостолац спроводила што успешније.

-Желимо да пробудимо свест свих наших суграђана да само вакцинацијом стичемо колективни имунитет и циљ нам је да читав процес пријављивања за вакцинацију поједноставимо. Велики број мештана имао је проблем око попуњавања пријаве на порталу е-Управе, те је на овај начин значајно олакшан процес имунизације. Наш задатак је да дођемо до сваког појединца на територији Градске општине и настојаћемо да физички приближимо процес вакцинације нашим грађанима, нарочито из сеоских средина, рекао је Радовановић.

Том приликом представницима Савета Месних заједница подељен је и материјал са садржајем о предностима и значају имунизације, који ће бити достављени свим мештанима сеоских насеља Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!