МИР БОЖЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ

„Православним верницима који Божић прослављају по јулијанском календару, као успомену на дан рођења Исуса Христа, сина Божијег, честитам предстојећи празник са жељом да најрадоснији дан у хришћанству проведу уз своје најближе, породицу и пријатеље. Нека дан Христовог рођења грађанима Градске општине Костолац донесе добро здравље,  много среће, радости и љубави, да празничне дане прославе у  Божијем миру и благостању, у духу наших најлепших верских обичаја и традиције.

Због епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом, ове године неће бити организована традиционална прослава Бадње вечери у цркви Светог Максима Исповедника, а у циљу заштите здравља. Уверен сам да ћемо током 2021. године победити ову недаћу, те да ћемо успети да се вратимо у редовне токове живота.

Божићни и благи дани су јединствена прилика за испољавање врлина, опроста и разумевања чиме човек бива ближи човеку и својим најближима. Драги суграђани, срећан Божић – МИР БОЖЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ.” – наводи у својој божићној честитки Серџо Крстаноски, првог човека Градске општине Костолац.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!