Популарне јутјуберке Анђела и Нађа свим слушаоцима РАДИО СТИЛ-а честитају предстојеће празнике

Популарне јутјуберке Анђела и Нађа, девојке пореклом из Пожаревца, које живе у Ници (Француска), ових дана боравиле су у Костолцу код баке Славице Ђорђевић.

Оне снимају challenge,tagove,vlogove ,routine,.. и још пуно тога. Дефинитивно су дивне и талентоване. Имају српски и француски канал који се зову исто (Andjela&Nadja). Свој јутјуб канал отвориле су 11. јануара 2016. године и заједничким снагама, маштом, идејама, вољом, успеле су у својим замислима и свакодневно се дивно забављају и друже. Имају близу милион пратилаца, а њихову публику чине углавном тинејџери. До сада су снимиле девет успешних песама – „Ола, ола“, „Успех“, „Амстердам“, „Пламен“, „Возимо кроз тренд“, „100 посто“, „Пропуштен позив“, „С тобом је“ и „Афтерпарy“ у којој су им гостовали бањалучки јутјубери Филип Бијелић и Зага Никић.

Данас су Анђела и Нађа две веома лепе и успешне девојке које студирају, Нађа на Универзитету у Ници, а Анђела Факултету за негу лепоте естетику и козметикологију. Поред тога што теже образовању, поштују традиционалне вредности и поносне су што су из Србије.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!