Малишани из пожаревачких вртића посетили градоначелника

У оквиру обележавања Дечије недеље, малишани из пожаревачких вртића су посетили градоначелника Града Пожаревца Сашу Павловића.
Градоначелник је малишане примио прво у свом кабинету где им је објаснио који су његови свакодневни послови али и његових сарадника.


Овом приликом су малишани постављали разна питања градоначелнику и уручили су му поклоне које су сами направили.
Након пријема у кабинету градоначелник је малишане повео у обилазак градског здања тачније обишли су Свечане салоне у којима градски челници држе конференције за медије и пријеме за разне делегације. Током обиласка застали су и поред зида на којима су сви предходни градоначелници, односно, председници општине Пожаревац.

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић


Градоначелник је овом приликом изјавио да су му данашњи гости најдражи и да је са њима било лепо и забавно и да се нада да ће имати лепа сећања на данашњи дан.

Тања Лончар директорка ПУ “Љубица Вребалов” је овом приликом истакла да се овогодишња Дечија недеља спроводи под слоганом „Подељена срећа, два пута је већа.“ и да се овогодишња Дечија недеља, због актуелне епидемиолошке ситуације, спроводи у другачијем обиму него претходних година. Она се захвалила градоначелнику на пријему и издвојеном времену за малишане који су отишли пуни утисака из градског здања.

Тања Лончар – директорка ПУ “Љубица Вребалов”

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!