Обележена годишњица Удружења „Од књиге до душе“

Чланови Удружења за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ окупили су се у суботу 29. фебруара у ресторану „Хиподром“ поводом прославе годишњице свог Удружења.
Удружење „Од књиге до душе“ је невладино, непрофитно удружење, основано у фебруару 2018. године ради очувања и промоције културе, традиције и обичаја овог краја. Удружење тренутно окупља 70 чланова и састављено је од ентузијаста и креативаца – ученика, студената, библиотекара, просветних радника, здравствених радника, књижевника, слободних уметника, пензионера и домаћица. Оно што је заједничко свим члановима Удружења је чињеница да су то све добри људи, који желе својим радом и залагањем да помогну у развијању и промовисању заједнице у којој живе.
У току 2018/19. године, чланови Удружења имали су више активности. Организовали су излете едукативног карактера, предавања, хуманитарне акције, радионице старих заната и изложбе традиционалних јела.
Прославу годишњице Удружења помогли су: Синдикат Дирекције Копова, Синдикат електране, Пољопривредна апотека „Искон“ Костолац, Апотека Беладона, Штампарија „ГрафАрт“, Ветеринарска амбуланта „Dr Marko – Pet House“, Ликовно удружење „Кевро“, Ликовно удружење „Спектар“, Недељник Браничевског округа „Реч народа“, Фризерски салон „Љиља“, као и чланови Удружења: Ружица Живковић, Јово Ћулибрк, Драгица Стефановић, Зорица Вујчић, Вера Савковић, Сузана Ненић, Невена Вуксановић и Рената Минић.
Предивно вече употпунила је музика Макси бенда, мађионичарски трикови Сале Вегаса и забавна лутрија.
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!