Одржана 35. редовна седница Већа ГО Костолац

Већe Градске општине Костолац, на тридесет петој редовној седници, одржаној 20.01.2020. године, размотрило је предлог расподелe средстава за невладине организације и удружења са територије Градске општине Костолац за 2020. годину.

 

 

Након разматрања, донета је Одлука о расписивању јавног конкурса за доделу средстава, за пројекте/програме удружења који се финансирају односно суфинансирају из буџета Градске општине Костолац за следеће области и у следећим износима:

  • Социјална заштита старих лица – 1.000.000,00 динара;
  • Невладине организације и удружења грађана – 3.200.000,00 динара.

Веће Градске општине Костолац размотрило је и предлог Решења о именовању председника и чланова Комисије за вредновање програма и пројеката удружења која су од јавног интереса за Градску општину Костолац за 2020. годину, те донело Закључак којим се именује Комисија у следећем саставу: Серџо Крстаноски – председник, Далибор Илић – члан, Бајрам Морина – члан.

Задатак комисије је да по расписаном конкурсу поступи у свему у складу са Правилником о критеријумима и условима за избор програма и пројеката удружења која су од јавног интереса за Градску општину Костолац.

 

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!