Промоција књиге Оливере Хајровић у црквеном амбијенту

На дан када Црква Божја прославља Светог апостола и јеванђелисту Луку и Светог Петра, у четвртак, 31. октобра, у Цркви Светог Максима Исповедника, одржана је промоција књиге „Адолесценти – спој науке и праксе“ Оливере Хајровић, специјалисте медицинске психологије.

Књига је од великог значаја свима који свакодневно долазе у контакт са адолесцентима, пре свега родитељима и наставницима. Књига је тематски подељена на три дела и састављена је од питања и одговора. Ова стручна литература писана је разумљивим језиком за ширу популацију и представља право освежење, и потребу за сазнањем везаним за одрастање наше деце, како у ужој средини тако и шире.

 

 

О књизи је поред аутора говорио професор Драгослав Ћетковић, директор Издавачке куће „Обележја плус” из Београда, као и доктор Братислав Магдић, професор психијатрије и рецензент књиге. О практичном значају књиге за родитеље и наставнике адолесцената, говорила је Магдалена Реџовић, професор српског језика и књижевности.

У уметничком делу програма наступили су ученици Основне школе „Јован Цвијић” из Костолца, као и вокални солиста Марина Стевић. Модератор на промоцији књиге била је књижевница Верослава Малешевић.

Промоција је била испуњена лепотом амбијента, љубављу, а стручна поетска реч била је оплемењена музичким тренуцима. Све у свему несвакидашње вече, које ће остати свима у сећању.

Организатори промоције књиге „Адолесценти – спој науке и праксе“ су Црква Светог Максима Исповедника у Костолцу и Оливера Хајровић, уз подршку Центра за културу “Костолац”.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!