Наставак ширења топлификационе мреже на територији костолачке општине

У насељу Стари Костолац у Кобаловој улици спроводе се радови на ширењу топлификационе мреже у дужини од 1700 метара. Радове су обишли председник ГО Костолац Серџо Крстаноски и председница Скупштине ГО Костолац Милена Церовшек са својим сарадницима.

Према речима председника општине циљ је да сва насеља на територији општине буду топлифицирана.

Топлифицирање Базенске улице на Каналу је завршено и очекује се прикључак на мрежу. Такође радови на локацији „Круг пијаце” приведени су крају, а ширење топлификационе мреже у Кобаловој улици, биће завршено крајем новермбра или почетком децембра, након чега ће се на мрежу прикључити око 30 домаћинстава. Вредност радова за ове три локације износи око 66 милиона динара”, рекао је Крстаноски захваливши се Граду Пожаревцу на издвојеним средствима.

 

 

Већ сада интезивно радимо на плановима за следећу годину, како по питању санације, тако и за ширење већ постојеће мреже. Што се тиче насеља Острово, урађен је идејни пројекат и добијени су локацијски услови за примарни вод до самог насеља. У наредном периоду очекује се добијање грађевинске дозволе, након чега ћемо приступити планирању средстава за реализацију једног од највећих капоталних пројеката на територији општине у наредне четири године”, наглашава Крстаноски.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!