Kонференција клубова лига млађих категорија ФСР ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ пред почетак сезоне 2019/20. (јесењи део)

Kонференција клубова лига млађих категорија ФСР Западне Србије, одржана је 1. августа у Скупштинској сали ГО Костолац, поводом почетка сезоне 2019/20. године (јесењи део).

На самом почетку присутне је поздравио председник Градске општине Kостолац Серџо Kрстаноски изразивши задовољство јер је ФК РУДАР данас поново у друштву клубова Западне Србије. „Костолац је град угља и електричне енергије, али је и град добрих спортиста. Тренутно имамо рукометаше који играју Супер лигу Србије, веома добре гимнастичаре и одбојкаше. Некада смо имали и добре фудбалере, надам се да ће у предстојећем периоду и ФК Рудар да се врати на стазе старе славе”, рекао је Крстаноски.

 

 

Седницу конференције клубова водио је референт такмичења ФСР Западне Србије, Синиша Брадоњић, а присуствовали су  директор Лиге западне Србије млађих категорија, Милован Срећковић, чланица Градског већа задужена за спорт Маријана Божић, председник Градског Фудбалског савеза Пожаревац Влада Динић, заменик председника Фудбалског савеза Браничево, Зоран Демић и представници клубова, омладинске, кадетске и пионирске лиге, група „Подунавско-шумадијска”.

Том приликом уручени су и пехари за такмичарску 2018/19. годину ФК „Шумадија 1903” из Крагујевца и ФК „Плана”за пионирску секцију.

Затим је референт такмичења ФСР Западне Србије, Синиша Брадоњић упознао је клубове са саставом лига за такмичарску 2019/2020. годину. 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!