Фудбалски турнир „ПРЕ100 – место где наша будућност игра!”оборио све рекорде

У суботу и недељу, 29. и 30. јуна, Костолац је био домаћин ревије младих фудбалера. Фудбалски турнир „ПРЕ100 – место где наша будућност игра!”оборио је рекорде по броју учесника, окупивши екипе из Београда, Смедерева, Смедеревске Паланке, Кладова, Осипаонице, Михајловца, Голупца, Сараораца, Ковина и Костолца. Добра организација, одлично припремљен терен, велика посећеност, добар одзив екипа и фер плеј игра карактеришу други по реду фудбалски турнир за децу који је организовало Удружење „100ИЋ-ПОДСТРЕK”.

Учесници којих је било око 300, имали су феноменалне услове: по два оброка и ужину за сваког учесника, воду, медаље, мајице, плакете, а турнир је завршен великом журком са аниматорима, што је допринело још бољој атмосфери.

Првог дана турнира играле су генерације рођене 2011-е и 2007-е године, а другог дана момци и девојчице рођени 2008-е 2009-е.

 

 

Ни изузетно топло време није сметало фудбалерима да прикажу одличну игру. У категорији 2007. годишта I место припало је екипи „Спарта” из Ковина, II место заузео је Стари Град из Голупца, а на III месту нашла се екипа „Бродоремонт” из Kладова. У категорији 2008. годишта најбољи су били „Змајеви” из Београда, на другом месту нашла се екипа „Михајловац” из Михајловца, а треће место освојио је „Лидер” из Kостолца. Прво место у категорији 2009. годиште освојио је „Петлић” из Смедерева, друго „Лидер” из Kостолца, а треће место заузела је екипа „Цепелин” из Смедерева. У категорији 2011. годиште прво место освојила је екипа „Петлић” из Смедерева, друго „Лидер” из Костолца и треће „Јасеница”из Смедеревске  Паланке.

Генерални покровитељ турнира је фирма „ДР100ИЋ”, а пријатељ турнира је Центар за културу „Kостолац” и бројни спонзори.  Организатор турнира Удружење „100ИЋ-ПОДСТРЕK” се захваљује свим екипама на учешћу и позива на ново учешће и дружење следеће године у Костолцу.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!