Седма смотра аматерских позоришта Браничевског округа

 

 

У организацији позоришта „CASTELLUM“ и Центра за културу „Костолац“, у позоришној сали Дома културе у Kостолцу од 08. до 12. априла 2019. године, биће одржана седма по реду Смотра аматерских позоришта Браничевског округа.

У понедељак 8. априла, смотру ће отворити представа „Госпођа министарка“ у режији Дејана Цицмиловића,  ЦЗК Мало Црниће ОАП „Бранислав Нушић“. Друге вечери смотре, у уторак, 9. априла костолачкој публици ће се представити позориште „Креативни хаос“ из Смедерева са представом „Мурлин Мурло“ према драмском тексту Николаја Кољаде, у режији Невене Ракочевић.  У среду 10. априла наступиће позориште „Бата Булић“ из Петровца на Млави са представом „Сумњиво лице“ Бранислава Нушића, у режији Милоша Јагодића. Четвртог дана смотре, 11. априла, представиће се позориште „Миливоје Живановић“ из Пожаревца представом „Чудо у Шаргану“  по тексту Љубомира Симовића, у режији Невене Ракочевић. Последњег дана смотре, 12. априла, у част награђених, наступиће аматерско позориште „Владимир Поповић“ из Врбаса са ауторским пројектом „Жене“ у режији Фуада Табучића.

 

 

Све представе се играју у вечерњим терминима са почетком од 20 часова, а цена улазнице је 100 динара.

Сваке вечери биће проглашено најбоље глумачко остварење. Последње вечери стручни жири ће прогласити најбољег глумца смотре, коме ће бити уручена плакета „Жељко Kаран“, у част костолачког драмског писца, позоришног редитеља и оснивача позоришта „CASTELLUM“.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!