Proteklog vikenda u Petrovcu na Mlavi održan III Međunarodni seminar „Sistema samoodbrane realni aikido”

Proteklog vikenda u Sportskoj hali u Petrovcu na Mlavi održan je III Međunarodni seminar „Sistema samoodbrane realni aikido”. Organizatori seminara bili su „IFSRA“, „SSSSRA 2015“ i Borilački centar „Кnez Miloš“.

Učešće na seminaru, koji je vodio predsednik Federacije Vladimir Vokić, nosilac crnog pojasa 7. dan, zajedno sa najboljim majstorima Saveza, uzeli su svi klubovi iz Srbije, kao i klubovi iz regiona. Oko 120 vežbača je tom prilikom pokazalo tehnike koje su naučili u proteklom periodu.

Seminaru su prisustvovali: ispred Opštine Petrovac na Mlavi, zamenik predsednika opštine Goran Ristić, ispred Sportskog saveza, generalni sekretar Dejan Milošević i ispred sportskog centra „Petrovac na Mlavi“ pomoćnik direktora Dragan Nedinić.

 

 

Pred sam kraj seminara vežbači iz Gradske opštine Кostolac i grada Požarevca su pokazali tehnike koje su spremali u proteklom periodu.

Predsednik Federeacije Vladimir Vokić, pohvalio je trud i angažovanje svih vežbača i naglasio da mu je srce puno kada vidi da je klub Borilački centar „Кnez Miloš složan i funkcioniše kao jedno.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!