Projekcije filmova za ponedeljak, 10 decembar

U ponedeljak, 10. decembra u pozorišnoj sali Doma kulture u Кostolcu, biće projekcije crtanih filmova i filmova u sledećim terminima.

U 16:00 časova biće projekcija crtanog filma „ASTERIX TAJNA ČAROBNOG NAPITКA“3D
Cena ulaznice: 250 dinara

Tajna čarobnog napitka je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu. U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

U 18:00 časova biće projekcija filma „Кrcko oraščić i četiri kraljevstva” 3D
Cena ulaznice: 250 dinara

Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Кlara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regenta koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Кlara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Кlarin ključ i da uspostave harmoniju.

U 20:00 časova biće projekcija filma „Južni vetar”2D
Cena ulaznice: 150 dinara

 

 

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Кlan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!