KONCERT LEXINGTON BENDA 24. DECEMBRA U KOSTOLCU

Jedna od najboljih i najpopularnijih grupa, Lexington bend nastupiće 24. decembra 2018. godine u Sportskoj hali u Kostolcu, sa početkom u 20 časova. Pripremite se za sjajnu atmosferu, more hitova i dobar provod, poručuju organizatori.

 

 

Lexington band je jedna od trenutno najpopularnijih pop-rock grupa na Balkanu. Ovu grupu čini 5 izuzetno talentovanih momaka, a to su: Bojan Vasković-frontmen grupe, Milos Vuksanović-gitarista,  Gagy Stević-bass,  Đorđe Krstić-bubnjevi,  Filip Krvavac i Peđa Jovanović-klavijature.

Ako i Vi volite hitove kao što su „Kako je tako je”, „Bol je uvijek ista”, „Da me malo hoće”, „Donesi”, „Prišla”, „Ljetne kiše”, „Sprava”, „Ja te srećom častim”, „Pijane usne”, „U srce udaraj” i mnoge druge jer je spisak hitova zaista dugačak, onda ne smete propustiti da dođete na njihov koncert. Odlična atmosfera je zagarantovana, a Vi iznenadite Vašu dragu osobu i što pre nabavite svoje ulaznice.

Koncert organizuje Kulturno sportski centar „Kostolac” pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac u okviru manifestacije „Čarobni decembar” . Cena ulaznice iznosi 300 dinara.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!