Odigrana predstava „Hipnoza jedne ljubavi“

Pozorišna predstava „Hipnoza jedne ljubavi“ autora i režisera Dušana Kovačevića, u izvođenju Zvezdara teatra iz Beograda, izazvala je sinoć oduševljenje publike, među kojom je bilo i onih koji su, u nedostatku mesta u kostolačkom Domu kulture, ovu predstavu odgledali na nogama.

„Hipnoza jedne ljubavi“ govori o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima… Pred kućom šumara Ranka i njegove žene učiteljice Soje jedne septembarske noći pod zvezdanim nebom odvija se radnja ove neobične bajke. Njihova ćerka Mila se sprema na dalek put sa mladićem Majem. Njihove komšije penzionisani vojni lekar dr Vasa i njegov sin Dragi, koji komunicira sa okolinom svirajući gajde, proučavaju nesvakidašnje pojave koje su zadesile mirno planinsko seoce…

Kako to biva u dobrim predstavama, zanosna pozorišna igra mnogo je više od bespoštednog zasecanja u bolna mesta i goruće probleme. Uprkos svoj gorčini koju nosi očaravajuća duhovitost doslovce je ponela publiku. Glumci Zvezdara teatra, oduševili su publiku, koja je ovacijama ispratila glumce.

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!