Održan svečani prijem đaka prvaka u OŠ „Jovan Cvijić“

 

Svečani prijem učenika prvog razreda u školi “Jovan Cvijić” održan je u petak, 31. avgusta u Kostolcu.

Događaju su prisustvovali predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski, zamenik predsednika Gradske opštine Kostolac, Dalibor Ilić, član Veća Gradske opštine Kostolac, Miladin Radomirović i direktorka Kulturno sportskog centra „Kostolac“ , Jelena Šamanc.

Na samom početku svečanog prijema direktorka škole Sunčica Marković, poželela je deci dobrodošlicu i istakla „ Zamolila bih učitelje i roditelje za uspešnu saradnju i međusobno uvažavanje, a Vama deco da uživate u druženju i učenju i da Vam sve bude lepo i lako kao igra. Vi ste generacija koja ima čast da počne školovanje u lepoj i sređenoj školi u kojoj su uslovi za rad na visokom nivou“.

Osnovna škola „Jovan Cvijić“ trenutno je jedna od najmodernijih i najlepših školskih ustanova na teritoriji Srbije, koja učenicima pruža najbolje uslove za obrazovanje, po najvišim standardima.

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski poželeo je prvacima uspešan početak školovanja i da sa lakoćom savladaju prva slova i brojeve. „Mi smo za Vas adaptirali školu po evropskim standardima i stvorili najbolje moguće uslove za nesmetan i kvalitetan proces obrazovanja, znajući da je to jedan od najboljih načina za ulaganje u bolju budućnost. Na Vama je da budete vredni, savesni, a pre svega ambiciozni “ – poručio je predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski prvacima na svečanom prijemu.

Za buduće prvake učenici drugog razreda pripremili su zabavan muzičko scenski program, pesme i plesne tačke, a nakon toga usledila je prozivka učenika po odeljenjima.

Atmosfera na priredbi bila je na zavidnom nivou, a da sve prođe u najboljem redu doprineo je tim Kulturno sportskog  centra „Kostolac“, koji je pružio tehničku i organizacionu podršku.

Prvacima koji će biti raspoređeni u četiri odeljenja u matičnom objektu, u Kostolcu predavaće učiteljice Olgica Nikolajević, Nataša Travica, Marija Petrović i Biljana Veličković. U područnim odeljenjima sa prvacima će raditi sledeće učiteljice:

Stari Kostolac – Svetlana Jelić

Petka – Dušica Maksić

Klenovnik – Slađana Najdanović

Ostrovo – Jelena Lazarov

Za produženi boravak biće zadužena učiteljica, Sanja Tizmanov, a pravoslavnu nauku predavaće Katarina Milićević.

 

 

Prvi nastavni dan u novoj školskoj 2018/2019 godini je u ponedeljak, 03.09.2018.godine.

Nastava će se realizovati po sledećem rasporedu:

NEPARNA smena od 8 časova

PARNA smena od 14 časova.

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!