Održana Izožba radova domaće radinosti „Sva lepota našeg kraja“

Udruženje Gradske opštinske organizacije invalida rada Kostolac, organizovalo je u sredu, 25. aprila, Izložbu radova domaće radinosti pod nazivom „Sva lepota našeg kraja“ . 

Sadržajna, raznovrsna i bogata izložba radova održana je u holu kostolačkog Doma kulture. Posetioci su imali priliku da vide najlepše rukotvorine članica pomenutog udruženja, koje se i dalje trude da neguju naš izvorni vez, pletenje i sve ono što svojim vrednim rukama mogu da stvore.

Izložba je imala takmičarski karakter, a pored diploma koje su uručene najboljima, dodeljivane su i zahvalnice svim učesnicima. Žiri koga su činili Svetlana Ristić, Mira Radinović i Verica Lazarević, imao je težak zadatak, a odlučivale su samo nijanse. Prvo mesto po oceni žirija osvojila je Milošević Bisenija, drugo mesto zauzela je Miladinović Bosiljka, a treće mesto pripalo je Aleksić Bojki.

Da je izložba bila više nego uspešna govori i veliki broj posetilaca, što je pokazatelj da domaća radinost nije zaboravljena i da se organizovanjem ovakvih izložbi doprinosi očuvanju naše bogate narodne tradicije.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!