III Festival cveća u Kostolcu

Kulturno- sportski centar „Kostolac“ organizuje sada već tradicionalni III Festival cveća. Svečano otvaranje planirano je u nedelju 22. aprila u 10:00 sati, a proglašenje pobednika u 12 časova.

Pravo učešća na manifestaciji imaju proizvođači cveća, sadnica i drugih biljaka, alata i opreme za baštovanstvo, privredni subjekti, udruženja i pojedinci koji se bave očuvanjem starih zanata i rukotvorina.

U skladu sa Odlukom UO Kulturno sportskog centra „Kostolac“ pravo na besplatno učestvovanje imaju učenici OŠ „Jovan Cvijić” Kostolac, Tehničke škole „Nikola Tesla” Kostolac, Udruženje pčelara Braničevskog okruga, kao i učesnici radionice Biblioteke u Kostolcu.
Kotizacija za učešće na festivalu iznosi 800 dinara.

Prijave za učešće su u toku, možete ih naći na sajtu i fejsbuk stranici Kulturno – sportskog centra „Kostolac“, a takođe i u Turističkoj organizaciji grada Požarevca u ulici Veljka Dugoševića 25  i Turističkoj organizaciji opštine Veliko Gradište, Žitni trg 1.

Prijavu dostaviti najkasnije do 20. aprila, putem mejla czkkostolac@gmail.com ili doći lično na adresu Kulturno sportskog centra „Kostolac“, u sportskoj hali u ulici Bože Dimitrijevića 13 Kostolac.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj 012/402-178 u vremenu od 08:00 do 22:00 časova.

Pokrovitelj manifestacije Gradska opština Kostolac.

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!