Savremene tendencije u razvoju i primeni rudarske mehanizacije

 

 

U organizaciji Uprave za proizvodnju uglja JP EPS i kompanije „Teikom“, zastupnika japanske firme „Komatsu“, prošlog meseca održan je stručni skup pod nazivom „Savremene tendencije u razvoju i primeni rudarske mehanizacije“.

 

Tom prilikom na placu kompanije „Teikom“ inženjeri EPS-a mogli su da vide „Komatsu“ mašine D155, D51 i PC350.

Kompanijama koje se bave proizvodnjom pomoćne mehanizacije treba dati priliku da predstave svoj proizvodni program, a posebno dostignuća u oblasti daljinskog upravljanja. Kao odgovorna kompanija, „Elektroprivreda Srbije“ će znati da izabere onu mehanizaciju koja će svojim kvalitetom, eksploatacionim karakteristikama i primenom novih tehnologija u komunikaciji i upravljanju moći da zadovolji potrebe EPS-a – rekao je Slobodan Mitrović, izvršni direktor za tehničke poslove proizvodnje uglja, istakavši značaj održavanja skupova na kojima stručnjaci EPS-a mogu da se upoznaju sa najnovijim dostignućima i pravcima razvoja tehnologija.

 

O stanju na tržištu, planovima za budućnost kompanije i hibridnim opcijama u razvoju opreme pomoćne mehanizacije, govorili su Dragoslav Milčić, direktor prodaje u „Teikom“-u i Džim Venerus, generalni menadžer za evropsko tržište.

 

Izvor: EPS Energija

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!