PUPS i Radikali održali završnu konvenciju

 

Danas su u prepunoj sali kostolačkog Doma kulture, PUPS i Radikali održali završnu konvenciju. Na lokalnim izborima za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac ove dve partije nastupiće u koaliciji.

 

Krkobabić je istakao da je za PUPS, penzionere Srbije i naravno penzionere Kostolca najvažnije da su penzije sigurne i redovne a da ce visina zavisiti od toga kako budemo radili.

 

Predsednik PUPS je još jednom ponovio da je PUPS dao punu podršku merama fiskalne konsolidacijei da misli da nisu pogrešili. Penzioneri su uvek bili tu kada je trebalo i davali svoj puni doprinos i kad su se drugi premišljali.

 

 

Krkobabić je naglasio da je potrebna nova vlast koja ce biti pod punom kontrolom. Vlast koja ce pokušati da obezbedi besplatan prevoz za sve starije od 65 godina, koja ce pokušati da iz budšeta izdvoji sredstva za najugroženije penzionere. Da li će pomoć biti u vidu 13 penzije ili  kao jednokratna pomoć zavisiće od sredstava u budžetu.

 

I ono što je neverovatno, ali tačno, u Kostolcu nema Hitne pomoćišto za novu vlast mora da bude najvažnija tema. Sve velike teme popot Rusije, Evrope i poglavlja i Kosova će nestati i postaće nebitne ako nekome noćas pozli, ne bude dobro… Zato je stanovništvu Kostolca potrebna jedna ovakva vlast, socijalno pravedna , socijalno odgovorna, vlast koja razume patnje običnog čoveka“ – naglasio je Krkobabić.

 

Izvor: (Telegraf RS)

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!