Koalicija Partija ujedinjenih penzionera Srbije – Srpska radikalna stranka predala listu za učešće na lokalnim izborima

 

 

Izborni materijal sa potpisima građana, Izbornoj komisiji danas je, predala koalicija pod nazivom “ Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije(PUPS) – Srpska radikalna stranka(SRS) dr Vojislav Šešelj“ .

 

Na listi čiji je nosilac Ljubiša Živojinović(ispred PUPS-a), nalazi se 21 kandidat za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac, a listu je potpisima podržalo 233 građana.

 

 

Predsednik Gradskog odbora PUPS-a Požarevac, Dragan Radovanović pozvao je sve građane da 24. decembra glasaju za ovu koaliciju i za njen program koji na prvom mestu propagira socijalnu pravdu, a na drugom dostojan život svih građana kostolačke opštine.

 

Ispred Srpske radikalne stranke prisutnima se obratila predsednik Okružnog odbora, Snežana Bunić koja je istakla da će kao koalicija najviše pažnje posvetiti programu ekonomskog i socijalnog razvoja.

 

Predaji liste pored kandidata za odbornike prisustvovali su i predsednik Opštinskog odbora PUPS-a Požarevac, Dragan Stanojević – Šumar i v. d. predsednik Opštinskog odbora PUPS-a Kostolac, Miroslava Filipović.

 

Koalicija pod nazivom “ Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije(PUPS) – Srpska radikalna stranka(SRS) dr Vojislav Šešelj“ je treća koja je Izbornoj komisiji predala listu kandidata za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac, za učešće na lokalnim izborima 24. decembra.

 

 

 

 

Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter
error: Садржај је заштићен !!